Hjælp til stress og angst

Som online psykolog kan jeg bl.a. hjælpe dig med

 • stressreaktioner & stressende omstændigheder
 • livskriser
 • udfordringer med selvværd og selvtillid
 • perfektionisme
 • angst i mild til moderat grad (fx socialangst)


  Måske du lever i alt for højt tempo, hvor både krop og hjerne kan have svært ved at følge med. Måske du oplever at være træt og udkørt det meste af tiden. Måske dit hoved er fuld af tanker og bekymringer, som du har svært ved at slippe, selv når du sidder stille. Måske dit liv er begyndt at føles som ren overlevelse, eller måske du er ængstelig og urolig.

  Både stress og angst kan manifestere sig som alt fra bekymringer til rastløshed og hovedpine, og det kan sagtens være et problem, selvom du ikke opfylder kriterierne for en diagnose. Det kan også være, at du kæmper med lavt selvværd, der bl.a. kan komme til udtryk i form af usikkerhed, skæve relationer eller perfektionisme.


  Symptomer på stress

  Stress, angst og depression kan alle være responser på ting i vores liv, der ikke fungerer, og derfor kan de være svære at skelne fra hinanden. Lige fra for meget pres på arbejde til det pres, vi nogle gange lægger på os selv for at leve op til forventninger og idealbilleder. Det kan også være uoverensstemmelser mellem vores liv, værdier og ønsker. Både hjerne og krop kan spænde op, og du kan vænne dig så meget til at køre i et højt tempo, at det kan føles helt unaturligt, når du prøver at slappe af. Omvendt kan du også føle, at dit liv kører i ring, uden at du har mulighed for at ændre noget.

  Men sådan behøver livet heldigvis ikke at være, og vi har altid mulighed for at gå i en anden retning, selv når det er svært eller føles umuligt.


  Rabat til unge og studerende

  Som ung i dag har man ofte mange bolde i luften, både socialt og akademisk, for der er en hel fremtid derude, der bare står og venter – og hvordan skal man lige forholde sig til den? Der er mange forventninger og krav, både egne og andres, og mange kan føle, at de skal præstere hele tiden for ikke at komme bagud eller være gode nok. Det kan resultere i selvværdsproblemer, angst, stresssymptomer såsom søvnbesvær, hjertebanken eller mange grublerier, ligesom det kan føre til uheldige måder at håndtere udfordringer på, fx med alkohol.

  Som online psykolog tilbyder jeg samtaler til 550 dkr. for unge fra 16-21 år samt studerende.

  Jeg tilbyder rabat til unge af samme grund, som jeg skriver til unge: Fordi jeg håber, at det kan gøre en forskel. Og forhåbentligt skabe håb og livsmod, selv når det hele kan føles uoverskueligt. Jeg har arbejdet med unge i kommunalt regi i flere år og har derfor erfaring med en variation af udfordringer.

  Det er nemmere at få hjæp og støtte tidligt end at vente, til vi er mere fastlåste i vores mønstre og vaner, for hvad vi lærer som barn og ung, tager vi ofte med os videre i livet.